Despre noi

Ne face placere sa va prezentam descrierea companiei noastre. Speram ca prin acest mod sa gasiti in noi un partener de baza, pe termen lung, asa cum si noi dorim sa gasim in dumneavoastra.

Compania INSTEL TOP GRUP SRL comercializeaza produse si solutii de inalta calitate in domeniul industrial, electric, constructii civile si industriale, consumabilelor de sudura si taiere, precum si echipamente de protectia muncii.

Punem la dispozitia clientilor nostri o echipa de ingineri ce poate sa ofere servicii de asistenta tehnica specializata pentru solutiicomplexe.

Experienta acumulata pe parcursul anilor, in colaborare cu producatorii de nivel mondial precum 3M , utilizarii in mod direct a produselor comercializate, recomanda aceste materiale ca avand o calitate net superioara pe acest segment de piata. Debutand cu o echipa dinamica de profesionisti, pe plan local, cu seriozitate si angajament continuu fata de clientii nostri si oferind solutii tehnologice complete, in prezent reprezentam un procent semnificativ in distributia acestor echipamente si materiale, pe plan national.


Obiectivul strategic al societatii INSTEL TOP GRUP este acela de a asigura o dezvoltare dinamica si durabila armonizata cu cea a companiilor partenere.

Societatea INSTEL TOP GRUP fiind constienta de responsabilitatile sale sociale, legate de protectia mediului si utilizarea eficienta a resurselor naturale, spera ca partenerii de afaceri sa inteleaga complexitatea si nivelul inalt al sarcinilor pe care trebuie sa le indeplineasca in legatura cu protectia si conservarea mediului.

Firma noastra intelege sa asigure permanent recuperarea si reciclarea deseurilor provenite din activitatile desfasurate in conformitate cu normele europene in vigoare.

Societatea nostra colaboreaza cu numeroase companii nationale si internationale, din diverse domenii de activitate (industria petroliera, constructoare de unelte si masini, constructii civile si industriale, santiere navale) aflate pe intreg teritoriul tarii.