Conditii de livrare

Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului INSTEL TOP GRUP SRL, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor INSTEL TOP GRUP SRL, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului Document. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii INSTEL TOP GRUP SRL prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol. 

La solicitarea instelgrup.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si data selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. 
Livrarea se considera a fi indeplinita de catre elefant.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.


Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier sau Posta Romana la livrarea produselor comandate

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

Nicio reclamatie privind neconformitatea calitativa a Produselor nu va putea fi facuta decat in termen de 3 zile lucratoare de la sosirea Produselor la adresa de livrare indicata de Cumparator.

SC INSTEL TOP GRUP va fi exonerata de raspunderea pentru livrarea cu intarziere a Produselor in cazurile de forta majora sau de caz fortuit, precum si in toate situatiile in care un caz de forta majora sau un caz fortuit ar fi invocat de catre producator sau de catre transportatorul angajat sa transporte Produsele de la producator la sediul SC INSTEL TOP GRUP, potrivit legislatiei aplicabile si contractului incheiat intre SC INSTEL TOP GRUP SRL si acestia.