TUBURI RETRACTABILE

Gama de tuburi retractabile la rece este destinata realizarii unei izolari cat mai usoare. Tuburile, din cauciuc EPDM sau siliconic, sunt expandate si montate pe o spirala de plastic ce se va indeparta la instalare. Nu este necesara folosirea unei surse de foc sau a unor scule speciale. Odata instalate, tuburile exercita o presiune radiala constanta catre interior, asigurand o etansare superioara impotriva umiditatii, performante electrice si mecanice ridicate.

Tuburile retractabile la rece asigura o gama larga de dimensiuni ale cablurilor, performanta si fiabilitate pe toata durata de viata a acestora.


Tuburile 3M retractabile la cald ofera incredere si performanta, protectie mecanica si impotriva factorilor de mediu pe termen lung. Potrivindu-se pentru orice sectiune a cablului, tuburile retractabile la cald 3M sunt usor de instalat si sunt furnizate gata de utilizare.

Gama de tuburi retractabile la cald cuprinde tuburi cu pereti subtiri, tuburi cu pereti medii si tuburi cu pereti grosi cu sau fara adeziv si o serie de manusi de separare a fazelor


Subcategorii

Comparare Produse (0)


Afişare 1 - 15 din 72 (5 pagini)